معماری مثلثی ساختمان مسکونی توسط تیم معماری Tobin Smith Architect

0 دیدگاه
مقاله آموزشی
Rate this post
Triangular house main

استودیوی تگزاس Tobin Smith Architect خانه‌ای را برای محوطه‌ای نامنظم روبه‌روی پارک حفاظت‌شده طبیعت تکمیل کرده است که به‌عنوان «مجموعه‌ای از سپرها» که با سنگ آهک و گچ پوشیده شده بود، طراحی شده است.

کاسا اسکودا که برای خانواده ای با کودکان نوجوان طراحی شده است در محله ای در قلب سن آنتونیو در جنوب مرکزی تگزاس واقع شده است. خانه در یک زمین مثلثی و گوشه‌ای قرار دارد و به سمت منطقه حفاظت ‌شده‌ ی جنگلی قرار دارد.

سنگ آهک و گچ بری نمای بیرونی خانه

استودیوی محلی Tobin Smith Architect می گوید: «این قطعه، از یک منطقه حفاظت شده طبیعت پشتیبانی می کند و علیرغم بافت مسکونی به ملک حس انزوا می دهد.

هدف این تیم در طراحی ، ایجاد خانه ای بود که نه تنها بتواند زندگی خانوادگی را در خود جای دهد، بلکه به عنوان یک پناهگاه آرام که ساکنان آن احساس غوطه ور شدن در مناظر را داشته باشند، عمل کند.

 

این خانه به گونه ای طراحی شده است که ساکنان را در چشم انداز غوطه ور کند

 

با پیروی از هندسه سایت، معماران خانه ای به وسعت 6169 فوت مربع (573 متر مربع) را طراحی کردند که پلان آن تقریباً مثلثی است. این خانه از یک بخش اصلی یک طبقه و یک بال دو طبقه تشکیل شده است.

طراحان این تیم می گویند که نمای بیرونی به عنوان “سری سپرهایی که حریم خصوصی را فراهم می کند و مواجهه در معرض خورشید را کاهش می دهد” در نظر گرفته شد.

یک سازه آلیاژ فولادی، آب را از پشت بام  به سمت پایین هدایت می کند

 

نمای جلو، حداکثر حریم خصوصی را ارائه می دهد. قطعات سنگ آهک تگزاس – برخی صاف و برخی دیگر بافتی – در ردیف هایی مونتاژ می شوند که دیواری طولانی و عمدتاً جامد را تشکیل می دهند.

این تیم گفت: «پره‌ها توسط این خطوط مبدأ تعدیل می‌شوند و وضوح دقیقی از مواد، ترکیب و تجربه داخلی را نشان می‌دهند.

ورودی، یک آبنمای بلند و منحنی است که از آلیاژ فولاد ساخته شده است.

طراح می گوید: «آب از پشت بام از این عنصر پایین می‌آید و به یک مخزن گرد در زیر ساختمان می‌رود، قبل از اینکه از طریق لوله‌ای در پایه نمای سنگی جاری شود.

“این عناصر زنگ زده انتقال آب را برعهده دارند و این منبع، آب جمع آوری شده را در محوطه توزیع می کند.”

اتاق نشیمن و غذاخوری با پلان باز با پنجره هایی از کف تا سقف

 

اتاق‌ها به گونه‌ای طراحی شده بودند که رو به منطقه حفاظت شده از طبیعت اطراف باشند

 

خانه در عقب شفاف تر است. بخش تک سطحی خانه دارای دیوارهای پنجره ای است که در یک سری از گچ بری های سفید قرار گرفته اند. بال دو طبقه با گچ بری خاکستری پوشیده شده است.

در داخل، اتاق‌های پر نور، با چشم‌اندازهایی رو به منطقه حفاظت‌شده طبیعت را می‌بینید.

 

باله های سفید،  ارتفاعات لعابدار را از هم جدا می کنند

 

در طبقه همکف، لابی، اتاق خواب اصلی، اتاق های مهمان، یک سالن مطالعه، یک گاراژ قرار دارد. در طبقه اول اتاق خواب بچه ها و یک اتاق بازی را می توان مشاهده نمود.

تزئینات داخلی شامل: کفپوش، کاشی چینی، کابینت گردویی و سنگ صابون مشکی است.

 

فضای داخلی با کاشی های کف چینی تکمیل شد

 

یک پاسیو مرکزی که در مجاورت قلمرو عمومی است، مناظر را به سمت “شاخ و برگ های زودگذر و مناظر آسمانی” هدایت می کند.

 

مترجم: مهندس ایمان قادری، طراح و معمار مجموعه مهندسی راز معماری       تصویر ایمان قادری

منبع

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

preloader